Empleni el formulari i ens posarem en contacte amb vostè al més aviat possible.

  Taula
  Dom Pérignon

  ENIGMA

   

  Enigma ofereix l’opció de reservar una taula privada per a 6 persones amb cambrer i sommelier exclusiu durant el sopar, en el qual s’inclou el menú degustació, Dom Pérignon Vintage 2004 Plénitude 2, Vintage 2013 i Vintage 2008 Rosé.

  Una de les col·laboracions més contundents d’Albert  Adrià és l’existent amb Dom Pérignon, casa francesa amb la qual el xef treballa des de 2014 en diferents projectes. 

  Enigma i Albert Adrià tenen moltes coses en comú amb Dom Pérignon, és per això que aquest restaurant és un dels primers a Espanya a unir-se al programa mundial  Dom Pérignon Society, amb el qual la Maison distingeix aquells restaurants que comparteixen amb Dom Pérignon les característiques inconfusibles de la marca: qualitat, exclusivitat, refinament i excel·lència.

   

  RESERVA

  Vintage 2013

  Harmonia revelada

  El delicat nas es desplega en franges de color.
  El verd de l’eucaliptus, la menta i el vetiver, el groc ataronjat de les prunes mirabel, l’albercoc i la flor del taronger, el marró del pebre, els pals de cardamomo i la regalèssia i, finalment, matisos platejats salins i tostados.es elegant en boca i expressa una luxosa simplicitat i precisió. La base refinada i sedosa s’accentua en el cor.
  El final està dominat per una salinitat que deixa una profunda sensació de consistència.

  Vintage 2004 Plénitude 2

  Elevat pel temps

  El buqué és madur, animat i generós. Les aromes càlides del fenc i el brioix s’entremesclen amb els de la bergamota i la fruita vermellosa d’os. L’efecte general irradia accents grisos fumats.
  La vibrant obertura colpeja el primer concorde, un preludi d’una complexitat que és més tàctil que rodona, i només dona de si mateixa de manera gradual. La distingida viscositat és discreta i simplement s’ajusta als contorns del vi. La longitud és exquisidament amarga i abunda en saba, una mescla de regalèssia i malt torrat.

  Vintage 2008 Rosé

  Assemblatge radical

  El buqué esclata amb una aroma a gerds i maduixes silvestres. Les persistents notes d’iris i violeta es fundin immediatament amb les aromes fruiteres. Després de respirar, apareixen matisos més verds que evoquen la alheña, l’angèlica i el alcanforero. Les primeres sensacions són tàctils, amb cos i sedoses, i es despleguen com una carícia, tornant-se cada vegada més intenses. La base àcida, signatura de l’anyada, teixeix l’estructura del pinot noir, fent vibrar el cor del vi. El final, afirmat i persistent, recorda a l’aroma de les peònies i el pebre blanc.

  QUÈ INCLOU?

  6 Menús degustació

  2 Ampolles Vintage 2004 Plénitude 2

  2 Ampolles Vintage 2008 Rosé

  2 Ampolles Vintage 2013

  840€ per persona

  5.040 €

  Preu mínim tancat per a 6 persones. 

  Inclou cambrer i sommelier exclusiu durant el sopar en una taula situada en una zona semi privada del restaurant. També inclou aigües, cafès i tes.

  Consulti condicions per a reservar la taula amb menys comensals.

   

  RESERVA

  Si està interessat o té qualsevol dubte, si us plau contacti'ns.
  Contactar