Restaurant Enigma

En aquest nou camí després de la reobertura queda poc de l’anterior Enigma, hem buscat la fórmula ideal perquè els nostres clients puguin viure una experiència gastronòmica diferent.

A Enigma trobareu una cuina inspirada en els productes de temporada. Això sí, aplicant el coneixement i el bagatge de més de 35 anys d’experiència on la tradició i la innovació van de la mà en benefici del propi producte.
És per això que el nostre menú és estacional i canviant.

Un espai únic

L’obra, ideada per l’estudi d’arquitectura, RCR Arquitectes representa un exemple de les exigències tradicionals de l’arquitectura, la bellesa física i espacial juntament amb la funció i l’artesania. RCR ha creat un espai local i universal alhora. Tot al seu interior, la il·luminació, el mobiliari, les formes i els materials amb què ha estat construït, són únics.

RCR premi Pritzker 2017

Proposta gastronòmica

MENÚ DEGUSTACIÓ

240€

Menú creat mes a mes sobre el cicle estacional dels productes que trobem als mercats, als quals se'ls aplica tot el coneixement tècnic que tenim, sempre al servei dels mateixos. Busquem no sols la qualitat del producte sinó també la qualitat de les idees. El nombre de plats pot variar entre 20 i 25. Begudes no incloses.

Reservar

VOLTA A ESPANYA

100€

Espanya amb 972.000 hectàrees és el país amb més quantitat de vinya del món. La seva riquesa ampelogràfica és majúscula i s'expliquen més de 200 varietats de raïm locals. La diversitat de climes, terres i pràctiques culturals ofereixen una gran paleta d'estils de vi. Aquesta pluralitat es divideix en set territoris, cadascun d'ells troba representació a la selecció següent.

Reservar

VINS DEL VELL MÓN

165€

Els vins del Vell Món, aquells produïts amb una llarga tradició a Europa, ens transporten a la història i la tradició més profunda. Es tracta de regions que atresoren secrets vinícoles de segles passats i que gràcies a la seva llarga trajectòria produeixen vins de terra i cultura. En aquesta selecció trobareu les regions més paradigmàtiques del Vell Món amb ampolles que transmeten passió i l'essència de la terra. Comptem amb productors emblemàtics, de vocació artística i que aposten per les varietats autòctones. Aquesta selecció els permetrà assaborir vins memorables.

Reservar

7 MILLIONS DE BOMBOLLES

165€

En una copa de vi escumós coexisteixen un milió de bombolles. Aquests vins són companys excepcionals de la cuina avantguarda. Les bombolles sumptuoses refresquen i harmonitzen amb gran diversitat de sabors i textures. Aquesta selecció està composta per set milions de bombolles de sofisticació, intensitat i alegre vivacitat.

Reservar

Esdeveniments i espais privats

A Enigma tenim una gran experiència creant esdeveniments especials fets a mida per a cada client o empresa.
Realitzem tot tipus de formats: sopars formals, presentacions de productes, còctels de peu i fins i tot festes amb DJ.

Celebra amb nosaltres els teus esdeveniments o celebracions en un espai singular ja sigui amb privatització del local o sala privada.

Més informació