Proposta gastronòmica

Enigma és sobretot un restaurant de producte de temporada, més enllà de les quatre estacions. Treballem mes a mes sobre el producte que trobem als mercats i a aquest se li aplica tot el coneixement tècnic que tenim, sempre al servei del mateix. Però es busca no sols la qualitat del producte sinó també la qualitat de la idea.

Canviem el nostre menú segons aquest cicle dels productes, deixant algunes elaboracions que es queden tot l’any a causa de la seva a-temporalitat, la resta van sent incorporats o retirats, perquè en cas de tornar puguin tastar receptes noves i diferents.

Si vostè té al·lèrgies, intoleràncies o restriccions alimentàries preguem ho comuniquin en fer la reserva i poder adaptar la nostra proposta a les seves necessitats.

A partir del 6 de Març Enigma deixa de tenir carta i passa a tenir un menú degustació d’uns 25 passis a un preu de 220€ sense begudes (iva inclòs).

Veure menu
MENÚ DEGUSTACIÓ

220€

Menú creat mes a mes sobre el cicle estacional dels productes que trobem als mercats, als quals se'ls aplica tot el coneixement tècnic que tenim, sempre al servei dels mateixos. Busquem no sols la qualitat del producte sinó també la qualitat de les idees. El nombre de plats pot variar entre 20 i 25. Begudes no incloses.

Reservar

VOLTA A ESPANYA EN 7 VINS

95€

Espanya amb 972.000 hectàrees és el país amb més quantitat de vinya del món. La seva riquesa ampelogràfica és majúscula i s'expliquen més de 200 varietats de raïm locals. La diversitat de climes, terres i pràctiques culturals ofereixen una gran paleta d'estils de vi. Aquesta pluralitat es divideix en set territoris, cadascun d'ells troba representació a la selecció següent.

Reservar

VINS DE CULTE EN PLENITUD

155€

Els vins culte estan al cim de qualitat i singularitat. Es tracta de vins modèlics, únics i històrics. A la seva època van ser tendència, però avui desperten admiració i respecte dins del sector vinícola. A la següent selecció trobem set vins de màxim prestigi, que es mostren en plenitud gràcies al pas del temps. Són paradigmes de la cultura líquida en anyades madures.

Reservar

7 MILLIONS DE BOMBOLLES

155€

En una copa de vi escumós coexisteixen un milió de bombolles. Aquests vins són companys excepcionals de la cuina avantguarda. Les bombolles sumptuoses refresquen i harmonitzen amb gran diversitat de sabors i textures. Aquesta selecció està composta per set milions de bombolles de sofisticació, intensitat i alegre vivacitat.

Reservar